AANBOD

PERSOONLIJK PORTRET

FAMILIE, GEZIN EN KINDEREN


Een portret is de perfecte manier om jezelf, je merk of je bedrijf op een aantrekkelijke manier te presenteren. Het is een krachtige manier om vertrouwen en professionaliteit uit te stralen. Laat jezelf in beeld brengen en maak een indruk die blijft hangen.Als fotograaf tracht ik jullie verhaal op een authentieke manier vast te leggen Door middel van natuurlijke poses, spontane momenten of tijdens activiteiten. Dit maakt de familieportretten niet alleen mooi, maar ook persoonlijk en herkenbaar.

Ontdek welke shoot bij jou past!

CASUAL

CASUAL

Een basispakket casual is het pakket waarbij gericht wordt op een ontspannen en losse sfeer. Het is de beste keuze als je op zoek bent naar een leuke en ongedwongen fotoshoot.

1u fotografie en 35 beelden inbegrepen

260 EUR incl BTW

EXCLUSIVE

EXCLUSIVE

Exclusieve fotoshootpakketten zijn gericht op een unieke en onvergetelijke ervaring. Ze hebben doorgaans een langere shoottijd, een unieke locatie en een persoonlijke benadering van de fotograaf.

2u fotografie en 55 beelden inbegrepen

360 EUR incl BTW

LUXURY

LUXURY

Een luxury fotoshoot is een pakket dat gericht is op de ultieme ervaring. Het is de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een pakket dat alles heeft wat ze wensen.

3u fotografie en alle beelden

460 EUR incl BTW

AANBOD BRUIDSFOTOGRAFIE

VERLOVING EN HUWELIJK


Jullie huwelijksdag is een onvergetelijke gebeurtenis, daarom is het essentieel om een professionele huwelijksfotograaf in te huren om deze dag vast te leggen. Vanaf het vertrek thuis tot de openingsdans.

Een aangepaste formule is steeds mogelijk

PUUR

PUUR

Halve dag fotografie

Een basispakket puur is het pakket waarbij gericht wordt op een ontspannen en losse sfeer. Het is de beste keuze als je enkel de ceremonie en de receptie in beeld wil brengen.

700 EUR incl BTW

GLAMOUR

GLAMOUR

Volledige dag fotogafie

Een glamour huwelijksportret is een pakket dat gericht is op de ultieme ervaring. Het is de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een pakket dat alles heeft van de voorbereiding thuis tot aan de openingsdans.

1700 EUR incl BTW

YEAR IN THE LIFE

MILESTONES


Milestones is het pakket waarbij je de kans hebt om de belangrijke momenten in je leven vast te leggen in 1 pakket.


Tijdens 4 momenten gedurende het jaar leg ik jullie levensmomenten vast bij een gebeurtenis zoals een verjaardag, een uitstap met de familie, een geboorte of gewoon bij je thuis op een mooie dag.year in the life

4 fotoshoots in 1 jaar.
onbeperkt foto's
bewerking van alle foto's
digitaal album met alle foto's
10 afdrukken per shoot inbegrepen
de fotoshoots worden gepland in overleg met de fotograaf

550 EUR

1 / 1

VASTGOED EN INTERIEUR


Laat je woning vanuit een ander oogpunt bekijken en verkoop of verhuur sneller in een groot aanbod aan woningen. Een beeld zegt meer dan duizend woorden is zeker van tel in de vastgoedfotografie. Het gaat om het overbrengen van de levensstijl, het karakter en de mogelijkheden van een pand. Door de juiste compositie, belichting en framing te gebruiken, kan een onroerend goed benadrukt worden en een uitnodigende sfeer creëren. Potentiële kopers of huurders worden vaak aangetrokken door visuele elementen en beslissen op basis van de beelden of ze je woning willen bekijken. Daarom is hoogwaardige fotografie van onschatbare waarde bij het presenteren van woningen en interieurs. Kopers of huurders beslissen vaak op basis van de eerste beelden die ze zien.


Neem daarom contact op voor een offerte.BEDRIJFSFOTOGRAFIE

BEDRIJFSFOTOGRAFIE, SOCIALE MEDIA, IMMO EN INTERIEUR


Om je merk in beeld te brengen of je verhaal te vertellen kan je een mooi beeldverhaal laten vastleggen. Een reeks beelden die spreken en je merk weten te verkopen. Hierdoor zal je product opvallen en kan je je ideale klant vinden. Goede bedrijfsfotografie is daarbij onmisbaar. Denk aan mooie foto's van het personeel, de werkomgeving of bedrijfsevenementen. Een pakket voor bedrijfsfotografie helpt bedrijven om hun eigen stijl vast te leggen, hun merk te versterken en een positieve indruk te maken op klanten, partners en medewerkers. Het draait niet alleen om beelden maken, maar om het vertellen van het verhaal van het bedrijf.


Ideaal voor beelden van je zaak, merk, je product of van foto's van jezelf voor op je website, sociale media of op je profiel voor je cv of je datingprofiel.


BASISPRIJS VOOR 2U FOTOGRAFIE

375 EUR


INBEGREPEN

120 minuten fotografie

45 beelden

online prive album

bewerking van alle beelden

Vrije keuze en gebruik van beelden


Exclusief

extra materiaalopstelling (licht) + 50 EUR

extra uren fotografie: 55 EUR per extra uur

verplaastingskosten: 15 km inbegrepen 0,70/KM extra


Branding

Breng de unieke identiteit van jouw merk tot leven met professionele brandingfotografie, waarin we de kernwaarden en het verhaal van jouw bedrijf vakkundig vastleggen. Ontdek de kracht van beelden die spreken en overtuigen.

375 EUR 2u fotografie

1 / 1

Maak je bestelling

klik hier