1 / 1

OVER MEZELF

Dit ben ik en het gezicht achter de beelden die ik maak voor families, kinderen en koppels. Mijn passie begon als hobby tijdens sportwedstrijden en reizen. In 2019 zette ik de stap om deze passie verder uit te bouwen.


Sinds 2022 zijn mijn vriendin en ik trotse ouders geworden van twee meisjes, Lily en Rosie. Samen wonen we in het rustige Zandhoven.


Ik werk voor  particulieren en bedrijven en richt me naast familiemomenten ook op vastgoedfotogafie en bedrijfsfotogafie. Ik maak beelden om mensen te helpen bij het koesteren en herinneren in hun leven. Het vastleggen van deze momenten geeft de kans om terug te blikken op herinneringen die we nooit willen vergeten. Het is een manier om deze momenten in ons leven te bewaren.


IK BEKIJK BEPAALDE SITUATIES MET EEN ANDER OOG EN GA  VOOR EEN PERSOONLIJKE AANPAK.


Mijn stijl en aanpak ontdekken? Bekijk dan mijn portfolio.  Of je nu je liefde wil vastleggen of een fotograaf nodig hebt voor de verkoop van je woning - stuur me een berichtje, en we bekijken samen wat er allemaal mogelijk is.


MET MIJN BEELDEN LEG IK JE MOMENT VOOR ALTIJD VAST EN CREËER IK EEN HERKENBARE SFEER.


Fotografie is voor mij van grote waarde, omdat het niet alleen een visuele weergave is, maar ook de emotie van een moment vastlegt. Mijn doel is om je verhaal op een spontane en natuurlijke manier te vangen, van geboorte tot huwelijk en alles daartussen.


FOTOGRAFIE IS EEN KRACHTIGE MANIER OM HERINNERINGEN VAST TE LEGGEN EN VERHALEN TE VERTELLEN.


Ben je overtuigd en wil je kennismaken? Neem dan snel contact op voor een gesprek of en ik contacteer je snel om kennis te maken.Wij willen graag wat info of een portret boeken.

beschrijf je gewenst portret