BRUIDSFOTOGRAFIE

Als fotograaf wil ik niets liever dan jullie mooiste dag vastleggen. Om ervoor te zorgen dat jullie je op jullie gemak voelen tijdens het maken van de foto's, is het belangrijk om elkaar beter te leren kennen. Daarom nodig ik jullie uit om de vragenlijst in te vullen en om een inbegrepen en persoonlijk kennismakingsgesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek kan ik jullie laten zien hoe ik werk en jullie kunnen me vragen stellen.Laten we samen werken aan prachtige herinneringen die jullie voor altijd kunt koesteren!


"Een huwelijk is een voortdurend ontwikkelende dans, waarbij elke dag een nieuwe choreografie brengt en de liefde het ritme bepaalt."

—- Dave Willis - Schrijver

PUUR

PUUR

Tot 3u fotografie

Een basispakket puur is het pakket waarbij gericht wordt op een ontspannen en losse sfeer. Het is de beste keuze als je enkel de ceremonie en de receptie in beeld wil brengen.

Startprijs 400 EUR incl BTW

UNIEK

UNIEK

Tot 6u fotografie

fotografieHet pakket Uniek is gericht op een halve dag fotografie, perfect voor de voorbereiding thuis, een first look en een aansluitende receptie.

Startprijs 650 EUR incl BTW

GLAMOUR

GLAMOUR

Tot 10u fotografie

Een glamour huwelijksportret is een pakket dat gericht is op de ultieme ervaring. Het is de beste keuze voor mensen die op zoek zijn naar een pakket dat alles heeft van de voorbereiding thuis tot aan de openingsdans.

Startprijs 1500 EUR incl BTW

PROCEDURE


BESTELLING

Als u mij kiest als uw fotograaf, kunt u een bestelling plaatsen via het contactformulier op mijn website. Ik zal u zo spoedig mogelijk daarna contacteren.


Meet and greet

Tijdens een eerste ontmoeting bespreken we uw trouwdag en uw wensen en verwachtingen. Tijdens deze ontmoeting zullen we ook de overeenkomst bespreken en ondertekenen, waarin alles nogmaals wordt uitgelegd. Een meet and greet kan ook telefonisch of via een zoom-meeting worden gedaan en is niet verplicht.


Betaling van voorschot

Uw bestelling is definitief na betaling van de aanbetaling van 150 EUR. Dit is niet verplicht voor boekingen onder 500 EUR


Laatste bespreking

Een tot twee weken voor de bruiloft gaan we samen een aantal mogelijke wijzigingen door.


Huwelijksdag

De grote dag zelf. Op uw trouwdag ben ik op tijd op de afgesproken locatie. Er zullen foto's worden gemaakt tot aan de openingsdans.


Betaling van het saldo

Na betaling van het saldo ontvangt u een eerste preview van enkele belangrijke momenten.


Aflevering van foto's

De foto's worden na de bruiloft digitaal geleverd na volledige betaling. U ontvangt een e-mail met de link naar het privéalbum en kunt ook bestellingen plaatsen voor een album of afdrukken van foto's.


Extra bestellingen

Als u een album of prints heeft besteld, worden deze per post of persoonlijk bezorgd.

De prijzen van albums zijn niet inbegrepen in de bruidsprijzen.

Plaats je bestelling

klik hier