FAQ

Waar kan ik een portret laten nemen?

Ik vertrek vanuit Zandhoven en maak beelden over heel Vlaanderen. Het is ook mogelijk om foto's te laten nemen in het buitenland. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. Qua locaties heb ik ondertussen zeker een grote keuze maar laat het gerust weten als je nog een prachtige locatie weet voor je portret. De beste locatie voor een fotoshoot is afhankelijk van het doel van de fotografie en de stijl die je wilt bereiken. Sommige factoren om te overwegen zijn:

Natuurlijk licht: een locatie met veel natuurlijk licht kan een prachtige sfeer creëren voor fotografie.
Achtergrond: een locatie met interessante achtergronden kan de beelden visueel aantrekkelijker maken.
Toegang: de locatie moet gemakkelijk toegankelijk zijn voor fotograaf, modellen en eventueel uitrusting.
Privacy: als er modellen zijn, moet de locatie privacy bieden om hen op hun gemak te stellen.
Weer: de locatie moet bescherming bieden tegen slecht weer, of anders moet de fotograaf in staat zijn om aan te passen aan de omstandigheden.

Een geschikte locatie kan bijvoorbeeld een park, een stad, een gebouw, een studio, een interieur, een landschap, een fabriek of een privéwoning zijn. Een professionele fotograaf zal in staat zijn om de beste locatie te adviseren, afhankelijk van de specifieke eisen van de fotoshoot.

Hoe kan ik een portret boeken?

Dit kun je doen door een e-mail te sturen, een bericht te sturen via sociale media of door te bellen. Geef aan waarvoor je de portretten wilt gebruiken, hoeveel personen er op de foto moeten staan, wanneer je de fotoshoot wilt hebben, en eventuele andere specifieke wensen die je hebt.

Een portret kan via info@stefandesaeyere.be, 0485/94.17.20 of via het bestelformulier besteld worden.

Wat is de prijs van een portret?

Een portret start vanaf 170 EUR. De prijs voor een portret kan variëren afhankelijk van een aantal factoren, de duur van de fotoshoot, de locatie, de hoeveelheid beelden die worden geleverd, en de aard van de beelden zelf.

Er kunnen ook extra kosten in rekening brengen voor bijkomende diensten zoals verplaatsing of extra uren.

Welke portretten maak je zoal?

Ik focus me vooral op lifestyle, familie en huwelijksportretten. Er zijn veel verschillende soorten portretten die gemaakt kunnen worden, afhankelijk van de wensen. Hier zijn enkele mogelijke opties.

Familieportretten: portret van een groep mensen, zoals een gezin of familie, in een formele of informele setting.

Zakelijke portretten: Portretten van mensen voor zakelijke doeleinden, zoals op een website of in een brochure.

Bruidsportretten: Een portret van een bruidspaar op hun trouwdag.

Newborn portretten: Portret van zwangere vrouwen of pasgeboren kinderen.

Persoonlijke portretten: Portret van een individuele personen voor persoonlijke of artistieke doeleinden.

Heb je zelf een voorstel of wil je om een speciale reden foto's laten nemen neem dan gerust contact op.

Lever je ook niet bewerkte beelden af?

Alle genomen beelden bewerk ik zelf na het portret. Aangezien ik een eigen stijl heb en de beelden bewerk op mijn manier lever ik dus geen onbewerkte beelden af.

Reken je verplaatsingsvergoeding aan?

Reiskosten van €0,55 per kilometer op locaties buiten Zandhoven

Welke rechten heeft de opdrachtgever op de beelden?

Foto’s kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden - zoals op de website of social media - tenzij vooraf anders afgesproken

waarom is het belangrijk om foto's te laten nemen?

Een professionele fotoshoot is belangrijk omdat een fotograaf beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en uitrusting om hoogwaardige beelden te maken die van waarde zijn voor een bedrijf of individu.

enkele belangrijke redenen kunnen zijn:

Visueel verhaal: Het vastleggen van belangrijke momenten en het creëren van emotionele beelden die een verhaal vertellen.
Technische vaardigheden: De technische vaardigheden om de juiste camera-instellingen te kiezen, compositie en belichting aan te passen, en beeldbewerking uit te voeren.

Creativiteit: De juiste creativiteit, perspectieven en stijlen toepassen om de beelden opvallender en interessanter te maken.

Bedrijfsdoelen: Portretten kunnen Bijdragen aan de bedrijfsdoelen door bijvoorbeeld producten of diensten op een aantrekkelijke manier vast te leggen, of door het creëren van beelden die passen bij het merk en de identiteit van een bedrijf.

Persoonlijke herinnering: Een fotoshoot kan helpen bij het vastleggen van belangrijke momenten in persoonlijke leven zoals bruiloften, geboortes of gezinsfotografie en deze beelden zullen deze herinneringen voor altijd behouden.

Wanneer mag ik de foto's verwachten

beelden worden afgeleverd binnen 1 tot 5 weken na het maken van het portret.

Stefan Desaeyere Fotografie

FAMILIE, HUWELIJK, PERSOONLIJKE PORTRETTEN EN VASTGOED FOTOGRAFIE

BE0736.824.866

Info@stefandesaeyere.be - +32 (0)485 94 17 20